2013. július 31., szerda

Kava kava tabletta - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Kaptam pár dobozzal, de nincs rá szükségem.
Lejárat dátuma: 2016. év.
1. 400 Ft. -ért adok egy dobozt. 3 doboz rendelése esetén nem számítok postaköltséget. Postaköltség 400 Ft. -  A terméket pénz bankszámlára előreutalása esetén ajánlott levélben postázom. A termékek csomagolása (amint a képeken látszik, vagy nem látszik), kicsit sérült, de a tabletták sértetlenek.
Egy levél van egy dobozban, mely 30 db zöldes színű tablettát tartalmaz.
A dobozon található szöveg fordítása:
1. kép
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőt és tartósítószert.
Izomlazító és alvástámogató
Elősegíti a nyugalom érzését
Csökkentheti a nyugtalanságot
2. kép
Prémium kava kava-t egész kava gyökerekből állították elő a legmagasabb termékminőség érdekében. A kava kava így egy teljesen természetes enyhe nyugtató, amely visszaállítja a természetes alvásciklust és ellazítja a testet és az izmokat káros mellékhatás nélkül.
Ajánlott használat: 12 év feletti felnőttek számára 1-2 tabletta kétszer egy teljes pohár vízzel egyszer nappal és egyszer 30 perccel lefekvés előtt este. A napi 4 tablettát nem szabad túllépni.
Figyelmeztetések:
A termék fulladást okozhat, gyerektől távol tartandó. Ne használja, ha veszélyes (nehéz) géppel dolgozik, vezet vagy alkoholt fogyaszt. Ha gyógyszert fogyaszt, terhes vagy szoptat vagy 2 hónapnál tovább kívánja ezt a terméket fogyasztani, konzultáljon orvosával.
A terméken származó leírást nem értékelte az FDA (kb. ennyit értek belőle). A termék nem helyettesíti diagnózis felállítását (szabad fordítás), kezelést, gyógyítást, nem előz meg betegséget.
Szobahőmérsékleten tárolandó, óvni kell a nedvességtől és a direkt napfénytől, túlzott hőségtől, hogy megőrizze optimális hatékonyságát és frissességét.
Fogyasztása előtt szakemberrel szükséges konzultálni  


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2013-08-17 17:12
. Kava kava tabletta - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése